Първоначално публикувано от k.andreev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отваряне на багажник
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНай-вероятно има механичен проблем с ключалката на багажника. Трябва да се разглоби и изясни какъв е проблема. Някога работела ли е тази ключалка с този ключ?
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМоже би е сменяна ключалката и този ключ не е за нея. Може би е работа за ключар.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщениеКолега пробва ли с натискане отгоре - с лявата ръка натискаш ръба на капака точно над ключалката надолу и в този момент пробваш да завъртиш ключа наляво ?
Comment
-
Привет,
Днес се борих да демонтирам теглича от моята 166, и все още не съм успял да го стигна докрай. Но забелязах, че при отключване на багажника от копчето на дистанционното след това не след всяко щракване багажника реално се отключва. Сякаш не му достига сила. Всеки път щрака и то силно на звук, и ако му помогна с ръка в този момент се отключва. Ако ли не дръпна, често отново се заключва преди да съм посегнал да го отворя. Зачетох се за релето j56 от тази тема, но схемата не се вижда и не се ориентирам къде е. Възможно ли е като съм дръпнал кабела за захранването на ремаркето да съм разхлабил някакви връзки или букси около ключалката? Признавам си, че не зная на какъв принцип точно работи. Мислях, че механизмът е по-скоро в самия капак, а не откъм бронята, където аз човърках. Благодаря за вашите насоки предварително.2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщениеПривет,
Днес се борих да демонтирам теглича от моята 166, и все още не съм успял да го стигна докрай. Но забелязах, че при отключване на багажника от копчето на дистанционното след това не след всяко щракване багажника реално се отключва. Сякаш не му достига сила. Всеки път щрака и то силно на звук, и ако му помогна с ръка в този момент се отключва. Ако ли не дръпна, често отново се заключва преди да съм посегнал да го отворя. Зачетох се за релето j56 от тази тема, но схемата не се вижда и не се ориентирам къде е. Възможно ли е като съм дръпнал кабела за захранването на ремаркето да съм разхлабил някакви връзки или букси около ключалката? Признавам си, че не зная на какъв принцип точно работи. Мислях, че механизмът е по-скоро в самия капак, а не откъм бронята, където аз човърках. Благодаря за вашите насоки предварително.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Благодаря за насоките, днес преди да ги прочета забелязах, че капакът няма равни отстояния от калниците от двете страни. Предполагам тегличът в повлиял за това. Малко натиснах капакът настрани и вече има подобрениеЩе си поиграя и с тампончетата за по-добри резултати.
2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
sigpic
Comment
-
Свалих преди малко целия теглич след над 6 часа мъки общо. Колата си се настрои самаИ въпреки че тройката бусо не се товари особено от едни 30-40кг, имам чувството, че рипа по-енергично и вирна дупето.
2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
sigpic
Comment
Comment